Altres edicions: 2018 - 2020 - 2022
Programa Singulars
Programa Singulars

L'èxit a les teves mans...

Si vols…

Iniciar una trajectòria professional sòlida
Emprendre el teu projecte
Formar-te en continguts especialitzats

Els programes JOB e-COMM, JOB e-LOGIS, JOB SERVICE i TECH+ són per a tu si:

 

Ets jove, entre 16 i 29 anys i busques un recolzament efectiu per assolir els teus objectius professionals.

“Aquesta actuació està subvencionada pel SOC i es finança amb càrrec als fons procedents Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU”

Sector COMERÇ

El sector COMERÇ està experimentant ràpids canvis per efecte de les tecnologies. Cal incorporar professionals amb competències digitals que puguin respondre al desenvolupament de canals (online, mòbil o botiga física) i saber segmentar i personalitzar els missatges. Aquesta és una oportunitat per anar al capdavant de la formació que es requerirà en aquest sector.


DESCARREGAR DIPTIC

Sector LOGÍSTIC

El Sector LOGÍSTIC creix ràpidament i diferents factors estan canviant els perfils professionals que es requereixen (increment de l‘e-commerce, automatització de les cadenes de subministrament i la revolució del Big Data entre d’altres). Aquest programa es focalitza en una formació especialitzada per a diferents llocs del sector (cadena de subministrament, anàlisi de dades, comerç internacional, gestió de projectes, magatzem...)


DESCARREGAR DIPTIC

Sector LOGÍSTIC

El sector SERVEIS està experimentant ràpids canvis derivat de les noves necessitats creades pels nous models de societat en els que vivim i de les noves exigències en la cura de les persones dependents, així com de la necessitat de replantejar els models existents. Aquesta és una oportunitat per anar al capdavant de la formació que es requerirà en aquest sector.


DESCARREGAR DIPTIC